Er du beskyttet imod Virus, Spyware, ID-tyveri, Hackere og Spam??
BullGuard Internet Security er udviklet specielt til almindelige brugere, så sikkerhed, enkelhed og brugervenlighed
er prioriteret højest. Det er derfor, 10 millioner brugere over hele verden surfer sikkert med BullGuard, som beskytter dig
og din computer mod online-trusler som id-tyveri, kreditkortsvindel, hackere, spam, virus og spyware hele døgnet rundt.

BullGuard Internet Security 10 nu kåret som verdens bedste PC-beskyttelse, 100 ud af 100 mulige point i flere sikkerhedstests udført af det uafhængige AV-Test The Independent IT-Security Intstitute. BullGuard er så præcis i sin
detektion af sikkerhedstrusler, at fejlprocenten i AVs test var helt nede på 0,00 procent, langt foran sine konkurrenter.                          

 

 • BullGuard Internet Security 10
  - Fuld beskyttelse med alt-i-et sikkerhed på DANSK!
   
 • Køb eller Prøv gratis i 90-dage
  - Som ny bruger får du 90 dage gratis prøve
   
 • Fuld tilfredshed indenfor 30 dage
  - Eller pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds
   
 • Brugervenligheden er helt i top
  - Nemt, enkelt og prisbelønnet brugervenligt design!
   
 • Surf hele verden sikkert på nettet
  -
  Surf, send e-mail, gå i banken og shop på nettet!
   
 • Komplet prisbelønnet sikkerhed
  - 1 års opdatering og opgradering, kan udvides til 3 år
   
 • Må bruges på flere computere
  - Brug på 3 computere, kan udvides til 5 computere
   
 • Prisen er KUN 549.95 DKK
  - Køb BullGuard Internet Security 10 på DANSK idag!

 

Den bedste PC-beskyttelse på markedet!

AndersenMedia® anbefaler og forhandler BullGuard Internet Security 10 direkte gennem BullGuard og
kan derfor tilbyde dig at prøve BullGuard gratis i 90-dage. BullGuard Internet Security er verdens bedste
PC-beskyttelse på markedet idag og har netop scoret topkarakterer i en større international test af de
mest populære antivirus-systemer på markedet. Hemmeligheden bag de fremragende resultater ligger i
den struktur, som BullGuard har valgt at bygge Bullguard Internet Security på. Metoden er en omhyggelig sikkerhedsarkitektur, der benytter sig af lagdelte forsvars- og sikkerhedsteknologier. Lagene indeholder en lang række forskellige typer af web-scanning, adfærds-blokering og mere traditionelle detektionsværktøjer.
BullGuard Internet Security 10 er nemt at bruge, beskytter dig fuldt ud og forsætter med at levere avanceret teknologi til hverdagsbrugere der præsenteres i et brugervenligt og intuitivt design, hvor
minimal ressource forbrug og så lidt forstyrrelse som muligt er et essentielt aspekt af brugervenlighed.

 

 Kort om de nye funktioner i BullGuard Internet Security 10

Behavioural Detection.
Opdager vira baseret på deres adfærd langt før, de bliver genkendt som virus af traditionelle virusprogrammer. BullGuard kombinerer begge teknologier og er nu i stand til at opfange 65 % mere malware end traditionelle, reaktive virussporingsprogrammer uden at gå på kompromis med ydelsen.

Inspector.
Inspector-funktionen er en såkaldt sårbarhedsscanner. Kun få brugere gør sig imidlertid klart, at gammel software er en af de største sikkerhedsrisici, fordi sårbarheder i gamle versioner kan udnyttes af hackere. Inspector-modulet finder alle programmer med behov for sikkerhedskorrektioner, og modulet kan også indstilles til regelmæssig scanning af din computer. Inspector overvåger tusindvis af programmer for sikkerhedsopdateringer og kontrollerer dem i forhold til softwaren på din computer.

Social Media Beskyttelse.
Gør det muligt for brugeren at udforske, engagere sig og chatte uden bekymringer. BullGuard godkender søgeresultater, websider og e-mails, så brugeren kan surfe og downloade sikkert online.

Beskyttelse med adgangskode.
Sikrer, at kun ejeren af BullGuard-kontoen kan ændre sikkerhedsindstillinger for vitale sikkerhedsfunktioner i antivirusprogrammet, firewall og spamfilteret.

Beskyttelse mod nedlukning af program.
Modstandsdygtighed over for fremmede programmer, som forsøger at lukke BullGuard ned uden tilladelse. Det kunne fx. være det man kalder "rouge" altså falske sikkerhedsprogrammer du prøver at installer.

 

 Mere information om BullGuard Anti-virus

Giver ikke virusser en chance.
BullGuard Antivirus er en beskyttelse der bruges til at identificere og fjerne computervirusser og mange andre skadelige former for computersoftware, der samlet benævnes som "malware" bl.a. orme, rootkits og trojanske heste. Ordet virus bruges ofte som en fællesbetegnelse for alle skadelige programmer, men rent teknisk er en virus et program eller en kode, der knytter sig til et legitimt software, og som så reproducerer sig selv, når programmet køres.BullGuard Antivirus kontrollerer for virusser hver gang du forsøger at få adgang til en fil. Vi blokerer en inficeret fil, før den gør nogen skade. BullGuard scanner alle mulige adgangsveje: Lokale filer på computeren, Disketter, CD-rom, DVD-rom, Blu-ray, Netværksdrev, Internet, Downloads, E-mail, Vedhæftet filer, Peer-2-Peer. BullGuard Antivirus kan scanne i alle populære arkivformater, det vil sige alle pakkede filer som f.eks. .zip og .rar.
BullGuard Antivirus har en af de højeste opdateringsfrekvens på markedet med sikkerhedsopdateringer hver 2. time, så antivirus-database bliver vedligeholdt og opdateret hele døgnet rundt. Deres virus-lab er hele tiden blandt de førende på sikkerhedsmarkedet for at beskytte vores brugere mod nye virusangreb og til at give gratis værktøjer til neutralisering af deres potentielle skade. BullGuard udvikler hele med bl.a webfiltrering til proaktiv scanning af websider, forbedrede muligheder for rootkit-registrering og er selvfølgelig VB100 virus certificeret samt godkendt ICSA certificering.
BullGuard Antivirus sikrer Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, The Bat og alle andre e-mail-klienter, der bruger POP3- eller IMAP-protokol til at hente e-mails. Alle inficerede e-mails blokeres, uanset hvilken e-mail-klient, der bruges.
Alle Peer-To-Peer-programmer, som MSN, ICQ, Yahoo Messenger, Kazaa og Skype er beskyttet.
Ved hjælp af et sofistikeret mønstergenkendelsessystem opdager og advarer BullGuard dig om ukendte virusser.
Du kan aktiverer virus-scanning-sessioner på angivne tidspunkter eller i bestemte intervaller. Hvis computeren allerede er inficeret med en virus, vil BullGuard guide dig gennem processen med at fjerne disse.
BullGuard Antivirus er styret af den kraftige prisvindende antivirus-engine fra Bitdefender, som sikrer opdagelse af alle kendte virusser.

 

 Mere information om BullGuard Anti-spyware

Beskyt dine personlige oplysninger.
BullGuard Antispyware beskytter din computer mod al kendt spyware og adware ved at søge i og rense filer, registreringsnøgler, processer og cookies, for at beskytte dig mod tyveri af identitet og tab af personoplysninger og sikre at dit privatliv er beskyttet. Spyware spredes ikke direkte på samme måde som computervirus eller orme, generelt forsøger et angrebet system ikke at sprede angrebet til andre computere. Spyware trænger snarere ind i et system ved at snyde brugeren eller ved at udnytte følsom software. Der findes desværre osse en masse falske "rogue" antispyware programmer som er maskeret som sikkerhedssoftware, men som udnytter at brugeren.
På samme måde som vores antivirus-database så bliver vores antispyware-database opdateret hele døgnet rundt af vores laboratorium, så vi kan give dig ro i sindet, så du kan nyde de store oplevelser, som internettet kan tilbyde uden at skulle bekymre dig om trusler fra malware. BullGuard opretter detaljerede scanningsrapporter, der er lette at læse og forstå. Hvis computeren allerede er inficeret med spyware, vil BullGuard guide dig gennem processen med at fjerne den. Spyware og adware er blevet en sand plage og trussel af privatlivets fred.

 

 Mere information om BullGuard Anti-phishing

Sikker websurfing, køb og bankoverførsler.
BullGuard Antiphishing, kontrollerer, at de websider, du besøger, og de e-mails, du downloader, faktisk er, hvad de giver sig ud for at være, så du kan surfe, shoppe og bruge netbank online uden risiko.
Ved "phishing" forstås internetsvindlere, der benytter e-mail til at "fiske" efter adgangskoder og bankoplysninger fra de mange internetbrugere. De sender f.eks. e-mails, der ser helt legitime ud og beder om personlige oplysninger og bankoplysninger fra intetanende modtagere. Meddelelserne synes normalt at komme fra velkendte og sikre websider. De websider, der ofte benyttes ved phishing-angreb, er eBay, PayPal, Yahoo, MSN og America Online samt sider fra mange af de store banker og butikker. Hvis du sender oplysningerne, vil afsenderen få mulighed for at gå ind på din konto, hvormed du kan blive udsat for misbrug af din identitet. Dine penge kan blive overført til den kriminelles konto eller brugt til at foretage køb på internettet.

 

 Mere information om BullGuard Firewall

Beskyt din pc mod indtrængen.
BullGuard Firewall beskytter din computer mod hackerangreb, når den er tilsluttet internettet. Firewallen gør det ved at undersøge de elektroniske data, som kommer ind og ud af din computer. BullGuard Firewall overvåger alle programmer på computeren, der forsøger at få adgang til internettet, hvilket giver dig magt over trojanske heste og ondsindende orme. Det er meget vigtigt at have styr på de oplysninger, der forlader computeren. Visse ting, som f.eks. kreditkortoplysninger og personoplysninger, bør ikke deles med andre uden tilladelse. Med BullGuard Firewall kan du håndtere din internetforbindelse og beskytter dig mod nysgerrige blikke. Den forhindrer tyve og andre indtrængende i at få adgang til din computer, bærbare, arbejdsstation, NAS eller server. BullGuard Firewall opdager portscanninger, "Denial of Service attack" ("ude af drift-angreb"), spoofing af MAC-adresser og meget mere. Det understøtter skjult browsing og blokerer automatisk indtrængen. Firewall'en hjælper dig med at forblive beskyttet mod phishing og pharming scam. Ved at bruge en regelmæssigt opdateret database over kendte ondsindede sider holdes du sikret mod adgang til sådanne steder og mod at afsløre dine økonomiske og andre personlige oplysninger.
Med den automatiske regel-implementation er vores firewall meget gennemskuelig for de uerfarne begyndere, mens der samtidig gives fremragende sikkerhed. Ved at skifte til avanceret brug, vil du få fuld kontrol over din internetforbindelse med adgang til alle indstillinger og mulighed for at oprette sikkerhedsprofiler for forskellige scenarier.
BullGuard Firewall er styret af Agnitum Outpost kraftige firewall-engine, vil beskytte dig mod hackere og spyware. Når du har installeret BullGuard, har du fuld kontrol.


 

 Mere information om BullGuard Spamfilter

Vedligehold din indbakke.
BullGuards Spamfilter forhindrer spam i at finde vej til din indbakke. Selvom der ikke er noget spamfilter, der er 100 % spam-sikkert, så er det bedre at installere et, så det kan opdage og blokere for så meget spam som muligt. BullGuard Spamfilter bruger fælles input fra BullGuard-brugere over hele verden til at skabe en database over spam-"fodaftryk". Disse fodaftryk bruges, når en mail, der er modtaget fra individuelle BullGuard Spamfilter-brugere, skal klassificeres. Med den lokale hvid- og sortliste kan du finjustere spamfilteret til dine specifikke krav. Hvidlisten indeholder alle de e-mail-adresser og domæner, du har tillid til. Mails fra disse adresser eller domæner bliver aldrig markeret som spam. Med sortlisten kan du afvise individuelle e-mail-adresser og hele domæner. Sortlistede mails bliver direkte overført til mappen "Slettet post" eller en anden mappe efter dit ønske. BullGuard Spamfilter hjælper dig med at identificere og filtrere falske e-mails, som f.eks. phishing-angreb. I kombination med lokale hvidlister, sortlister og BullGuard Support, der kan hjælpe dig 24 timer i døgnet vedrørende alle sikkerhedsrelaterede spørgsmål, får du med BullGuard Spamfilter den mest omfattende phishing-beskyttelse på markedet. BullGuard Spamfilter-funktionerne kan fuldt ud integreres i de mest populære tilgængelige e-mail-programmer, der er Komplet integration med Outlook, Outlook Express, Thunderbird og Windows Mail som der tillader dig at bruge anti-spam-værktøjer i mail-klienten.


 

 Mere information om BullGuard Backup

Nem beskyttelse af dine vigtige filer.
BullGuard Backup har med mulighed for både lokal backup og online backup den ultimative løsning til at sikre dine vigtige filer, billeder, dokumenter, e-mail eller andre data. Alle abonnenter får gratis 5000 MB altså 5 GB.
Størrelsen af dit backup-drev vælges, når du køber BullGuard og kan være fra 5 Gigabyte til 50 Gigabyte. Du kan altid opgradere dit backup-drev, så det bliver større til imødekommelse af dine aktuelle behov.
Det har aldrig været lettere at udføre backup af dine vigtige filer, hvad enten du vælge lokal backup eller online backup forgår det ved hjælp af trin-for-trin-guiden. Du har osse mulighed for automatisk afvikling af din backup, somsørger for at du altid har sikret dine data. Med BullGuard Backup kan du vælge at udføre backup til en harddisk, en flytbar disk, et optisk medie eller dit online backup-drev.
Med dit online backup-drev har du, når du først har uploaded, adgang til disse filer fra alle computere, der er tilsluttet internettet, uanset hvor i verden du er!! Så du kan hente og få adgang til alting - uanset hvad der sker med din computer.
Dine filer og dokumenter gemmes på vores specielt opbyggede backup-servere, der er placeret i tempererede, temperatur- og fugtighedskontrollerede bunkere 25 meter over havoverfladen i et jordskælvsfrit område. Der er backup af disse primær-servere på identiske sekundær-servere, der er placeret et andet geografisk sted med 300 km afstand.
Alle uploads og downloads til vores servere foretages vha. sikker 128 bit SSL-overførsel, der sikrer dig fuld data-integritet.
Hvis der allerede er foretaget backup af en fil, vil den naturligvis ikke belaste din internetforbindelse ved at overføre den igen. En fil uploades kun, hvis den ikke allerede findes på backup-drevet, eller hvis den er blevet ændret siden sidste backup. Dette minimerer brug af din internetforbindelse.
Med dit online backup-drev kan du få adgang til dine personlige filer overalt fra alle computere, der er tilsluttet internettet - med eller uden BullGuard installeret. Du skal blot gå ind på www.bullguard.com og logge på dit personlige BullGuard backup-drev med dit brugernavn og adgangskode for af få adgang til dine personlige filer, der ligger der.


 

 Mere information om BullGuard Support

Gratis support, når du har brug for det.
BullGuard Support er en kernekomponent i BullGuard Internet Security og de har valgt Live Chat-support som deres primære supportværktøj, da det giver deres specialister mulighed for at hente og behandle dine spørgsmål i realtid samt sende vejledninger og skærmbilleder til dig og tilbyde en skriftlig udgave af rådet. Du har også mulighed for at give BullGuards Supportteam midlertidig adgang til din computer for at hjælpe eller løse problemer. Det er vigtigt for BullGuard, at deres kunder får al den hjælp, de har brug for, så de kan få glæde af og udnytte deres BullGuard-produkter fuldt ud. BullGuard Support er derfor en gratis tjeneste, der er tilgængelig døgnet rundt alle ugens dage med råd og vejledning, når som helst der er behov for det. Hjælpen er ikke begrænset til BullGuard Internet Security alene, men dækker alle pc-sikkerheds-relaterede spørgsmål. Ud over at der er adgang til support 24 timer i døgnet på engelsk, så tilbyder BullGuard også hjælp på DANSK 8 timer i døgnet, 7 dage om ugen, fra kl. 10.00 til kl. 18.00 alle ugens dage. Hvis du foretrækker en alternativ kommunikationsform, kan du også sende en e-mail til support@bullguard.com eller vælge e-mail-funktionen i dit BullGuard Supportmodul.

 

 Mere information om BullGuard Gaming Mode

Fuld beskyttelse uden tab af hastighed.
BullGuard Internet Security indeholder et Game Mode, der beskytter gamerens pc uden at give afkald på kvalitet og hastighed i spillet. Game Mode kører sammen med sikkerhedsfunktionerne, men leder computerens ressourcer i retning af spillet i stedet for sikkerhedsprogrammet. Dermed sikres brugeren maksimal ydelse uden at skulle gå på kompromis med sikkerheden.
Det gør BullGuard Internet Security til det perfekte sikkerhedsprogram til den gennemsnitlige husstand, idet licensen til 3 computere imødekommer både sikkerhed og ydelse uafhængig af, om familiens medlemmer bruger computeren til netbank, websurfing eller spil. Med BullGuard Game Mode gås der ikke på kompromis med spiloplevelsen og sikkerheden. Gameren oplever ikke nogen afbrydelser eller langsommere hastighed på grund af varsler, scanninger eller opdateringer under spillet, men er alligevel beskyttet. Game profilerne gør det muligt for gamerne at være beskyttet, samtidig med at de kan nyde deres spil. De har mulighed for at redigere eksisterende game profiler og kan nemt oprette yderligere profiler. 

        
 

1996-2011 AndersenMedia® | BullGuard Internet Security 10 | www.am.dk/bullguard